La volta al món en… ¡deu anys! (Revista Muntanya, Catalunya, Espanya)

www.viajeros4x4x4.com

www.viajeros4x4x4.com

(Nota en catalán aparecida en la Revista Muntanya, editada por el Centre Excursionista de Catalunya (CEC), acerca de ‘El Libro de la Independencia’. Más información sobre el CEC en www.cec.cat.)

Pablo Rey i Anna Callau han protagonitzat aquesta aventura que van presentar en forma de llibre el 6 d’abril passat a la llibreria Altaïr de Barcelona. Ja porten deu anys fent la volta al món de Barcelona a Barcelona en una furgoneta 4×4 a través d’Europa, el Pròxim Orient, Àfrica de nord a sud, Amèrica de sud a nord i la Sibèria fins a Finesterre.

Ells diuen que en un principi pensaven que podien donar la volta al món en quatre anys (un per a cada continent); després van tenir clar que l’acabarien en set anys. Però quan ja portaven sis anys viatjant, van pensar que deu anys seria un bon número, un número rodó. Aquest mes de juny compliran exactament deu anys vivint en ruta, i encara el queda mig planeta per recorrer (a hores d’ara són a Mèxic)

La Vuelta al Mundo en 10 Años: El Libro de la Independencia és la història d’un somni; un dia dues persones normals decideixen declarar la seva independència i renunciar “a la doble vida que ens arrossega a fer els caps de setmana tot el que ens hauria agradat de viure de dilluns a divendres”. És la història del camins accidentats de Babel, un viatge per alguns del pitjors camins del món en una furgoneta 4×4 transformada en una casa amb rodes, i a la bona ventura.

Aquest llibre explica una infinitat d’anècdotes curioses, des d’encontres amb la policia turca, converses al cor del Kurdistan, nits compartides amb l’islam tradicional, trucs para viatjar amb pocs diners, un atac d’elefants, una persecució a trets per Etiòpia i moltes històries desconegudes que trenquen esquemes i descobreixen un món emocionant. És també la historia de la gent.

Pablo Rey va néixer a Buenos Aires. L’any 1996 arribà Barcelona i el 2000 va llogar el seu pis i es va mudar a una furgoneta amb Anna Callau, la seva companya. Encara són a la ruta.

www.viajeros4x4x4.com

One Comment on “La volta al món en… ¡deu anys! (Revista Muntanya, Catalunya, Espanya)”

  1. HOLA !! ANTES Q NADA ESPERO EN DIOS ESTEN MUY BIEN .HOLA HOLA ANA y PABLO MEDA UN GUSTO ENORME PODER SALUDARLOS YA NOS ANDA POR BOLVER HAVERLOS POR AKA ESPERO REGRESEN PRONTO A MICH. NO OLVIDEN Q AKI TIENE UNOS AMIGOS INCONDICIONALES Q ESTAMS Y ESTAREMOS PARA LO Q SE LES OFRESCA ME DEJARON UNA ESPERIENCIA MUY BONITA LE E EH CONTADO AMIS AMIGAS Q EN LA VIDA NO HAY Q PENSAR DE MACIADO LAS COSAS SIMPLE CUANDO PENSEMOS EN HACER O QUERAMOS HACER ALGO LO HAGAMS RECORDANDO Q CADA ERROR Q TENGAMOS EN LA VIDA ES UNA LECCION DE ESPERIENCIA PARA PODER CRESER EN LA VIDA MEDA GUSTO Y ME SIENTO ORGULLOSA DE USTDS Q CADA PASO Q DAN DEJAN UNA HUELLA E INOLVIDABLE Y UNA ESPERIENCIA BONITA SIGAN ADELANTE LES DECEO SUERTE DE CORAZON MIL BENDICIONES CUIDENCE MUSHO Y ESPERO EN DIOS VERNOS AHORA Q NO LO PROMETIERON LES MANDAMOS MUSHOS SALU2 JACKI,CLOY(alias la TAKITO) Q POR CIERTO FUE BAUTCD POR BOS CON ESE SOBRENOMBRE JAJJAJA . Y EN ESPECIAL FAVIO Y YO BESOS ABRASOS Y MUSHA SUERTE……. HASTA PRONTO….

Tu opinión importa. Si te gustó la historia, dejanos un comentario.